Βάφτιση – Γάμος


Βάφτιση – Γάμος

Το πρώτο του κλάμα, με όνομα και κουστούμι, στη βάφτισή του.
Το πρώτο σας επίσημο φιλί, ενόπιων συγγενών και φίλων, στο γάμο σας.
Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη, αλλά και στην καρδιά σας. Ας λάμψει η μοναδική εκείνη ημέρα, όπως ακριβώς της ταιριάζει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ 

Μασκότ

 

Χαρούμενες, παιχνιδιάρικες μεγαλοφιγούρες – μασκότ, αγαπημένων παιδικών ηρώων ή cartoon,
Ζωντανεύουν και υποδέχονται  μικρούς και μεγάλους, στο χώρο της δεξίωσης του γάμου  ή της βάφτισης.

Δημιουργούν τις καλύτερες εντυπώσεις, στους καλεσμένους σας, φωτογραφίζονται μαζί τους, χαρίζοντας στη δεξίωση σας, πρωτοτυπία μέσα από την τέχνη του γέλιου και της μιμητικής.

Δυνατότητα μοιράσματος μπομπονιέρας ή κεράσματος.

Facepainting

Mεταμορφώνουμε τους μικρούς μας φίλους στους αγαπημένους τους ήρωες, λουλούδια, ζωάκια, νεράιδες, πριγκίπισσες, ζωγραφίζοντας τους, στο πρόσωπο ή στο χέρι, μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, δερματολογικά ελεγμένα και απομακρύνονται με νερό. Ο μέσος χρόνος κάθε ζωγραφιάς υπολογίζεται, στα  3 λεπτά ανά παιδί.

 

Ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανιματέρ

 

 

Ανιματέρ, ντυμένος κλόουν ο βασιλιάς του τσίρκου και του γέλιου, που με τις αστείες γκάφες του , τα μαγικά του τρικ ,τα ζογκλερικά του, μα κυρίως με την ευχάριστη προσωπικότητα και διάθεση, είναι πάντα έτοιμος να σας χαρίσει στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.

Μάγος – Ταχυδακτυλουργός 

Ένας επώνυμος μάγος, αναλαμβάνει να σας ψυχαγωγήσει με general , illusion , close up magic, αλλά και να σας προβληματίσει μέσα από τα μυστικά μονοπάτια της μαγείας .Το πρόγραμμα είναι εντυπωσιακό, χωρίς να χάνει το χιούμορ του.

 

 

Χαρίστε στη δεξίωση σας, την χαρά και το γέλιο στους μικρούς αλλά και μεγάλους καλεσμένους σας, μέσα από μια γκάμα έξυπνων και  ξεχωριστών ιδεών, ικανών να συναρπάσουν ,αλλά και να τους κάνουν όλους να μιλάνε για εσάς με τα καλύτερα λόγια.