ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ
Clown-Μάγοι-Ζογκλέρ-Ξυλοπόδαροι-Παιχνίδια-Πανελλαδικά τηλ. 2221026929

Survivor Party

 SURVIVOR PARTY

Δημιουργούμε, τη δική σας πίστα για το πάρτυ ή την εκδήλωση. Τα παιχνίδια  προσαρμόζονται ανάλογα με τις ηλικίες , τις διαστάσεις και τις απαιτήσεις του χώρου.
Καταλληλότερες ηλικίες είναι άνω των 7 ετών.Η διάρκεια του απλού survivor  είναι έως 2 ώρες, με ένα μέγιστο αριθμό συμμετοχών περίπου 25.Φροντίζουμε να παίξει το κάθε παιδί, από τουλάχιστον 1 φορά( εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών) και προσέχουμε για την ομαλή διεξαγωγή των δοκιμασιών.
Τι περιλαμβάνει;

  1. Ανιματέρ
  2. Αρένα
  3. Δοκιμασίες
  4. Διακόσμηση
  5. Μουσική και μικροφωνική κάλυψη

ΑΠΛΟ SURVIVOR PARTY

Το απλό survivor παιδικό πάρτυ περιλαμβάνει δοκιμασίες , αγωνίσματα, παιχνίδια συνεργασίας, στόχου , εμποδίων, quiz ερωτήσεων.
Περιλαμβάνεται από 2 ανιματέρ, οι οποίοι χωρίζουν τα παιδιά σε  ομάδες, κόκκινη και μπλε και εμψυχώνουν την κάθε ομάδα.
Στόχος είναι η μία ομάδα να φτάσει πρώτη, στις 10 ατομικές νίκες. Όταν τα παιδιά είναι μικρής ηλικίας, φροντίζουμε ”διακριτικά” με την ισοπαλία να επιβραβεύονται, όλοι οι μικροί μας φίλοι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Χρωματιστές κορδέλες κόκκινες και μπλε,πίνακας βαθμολογίας των παικτών, απλή μικροφωνική κάλυψη, δοκιμασίες με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ για ένα SPECIAL SURVIVOR PARTY
Για έπαθλο του  survivor party  μία πινιάτα survivor με ζαχαρωτά και καραμέλες,  είναι ιδανική για να επιβραβεύσει την προσπάθεια ,όπου όλοι είναι νικητές, γιατί μοιράζονται τις εκπλήξεις που κρύβει μέσα η πινιάτα.
Το survivor παιδικό πάρτυ πλαισιώνεται με μουσική survivor.
Survivor  Φουσκωτό  τσουλήθρα αναρρίχησης,  για να ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη και να ζήσουν πιο έντονα  το survivor το παιχνίδι της περιπέτειας και της δράσης.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;
Ο χώρος του survivor party να είναι σχετικά μεγάλος και άνετος, ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες δοκιμασίες.Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να απομονώσουμε σημεία στο χώρο, που είναι επικίνδυνα  και να φροντίσουμε για την ασφάλεια των παιδιών.Μια επίσκεψη στο χώρο μπορεί να κριθεί χρήσιμη και πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Κάντε κράτηση για το δικό σας survivor party.

☎️  2221026929, 6977252701,6977256930
https://www.facebook.com/ioannis.lempesis

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση