ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ
Clown-Μάγοι-Ζογκλέρ-Ξυλοπόδαροι-Παιχνίδια-Πανελλαδικά τηλ. 2221026929

Πάρτυ ψυχαγωγίας με κλόουν για παιδιά – Peppito Show

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ … ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Η έδρα μας είναι στη Χαλκίδα κι εξυπηρετούμε πανελλαδικά.Οραματιστής και ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο Γιάννης Λεμπέσης.Δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος ως ανιματέρ Peppito από το 2002.Εμπνευστής της ψυχαγωγικής ομάδας του PEPPITO SHOW, δημιουργεί συνεχώς νέα προγράμματα, με ένα όραμα ”Για έναν κόσμο γεμάτο χαμόγελα”.

☎️  2221026929, 6977252701,6977256930
https://www.facebook.com/ioannis.lempesis
e-mail: peppitoshow@gmail.com
Έδρα Χαλκίδα , Νομός Εύβοιας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η ψυχαγωγική ομάδα του PEPPITO SHOW, δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος και κυρίως του παιδικού από το 2003. Η εμπειρία μας γύρω από τον κόσμο του παιδιού μεγάλη.

Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία σε γάμους και βαφτίσεις, παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις, διαφήμιση των προϊόντων ή υπηρεσιών , παιδικές παραστάσεις με:

κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, μάγους, ζογκλέρ, face painting, θέατρο σκιών, ξυλοπόδαρους, φουσκωτά παιχνίδια, μασκότ, μίμους, fire dance show, Dj.

Η αποστολή μας, να διασκεδάσουμε και να  ψυχαγωγήσουμε, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη,  γέλιο και χαρούμενες παιδικές φωνούλες .

Η τέχνη του θεάτρου , των ακροβατικών και των ζογκλερικών, σε συνδυασμό με την άμεση επαφή με το κοινό είναι ικανές να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κοινωνικής εκδήλωσης.

Τα προγράμματα μας, προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των παιδιών, μικρών και μεγάλων και του χώρου σας, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

  • Eκδηλώσεις σε σχολεία, δήμους, συλλόγους
    (δημοτικά – νηπιαγωγεία – παιδικούς σταθμούς).
  • Παιδική ψυχαγωγία σε Γάμους – Βαφτίσεις
  • Διαφήμιση – Εγκαίνια & Promotion –  Show σε νυχτερινά μαγαζιά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ένας κόσμος γεμάτος χαμόγελα…….

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση